Bramborový salát s řapíkatým celerem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Pstruh uzený
  • 800 g Brambory vařené
  • 250 g Celer řapíkatý
  • 150 g Cibulka jarní
  • 100 g Salát Rosso
  • 100 g Potočnice
  • 100 g Salát Lollo Biondo
  • 150 g Jogurt bílý
  • 6 g Sůl
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 150 g Lučina smetanový sýr
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 379 kcal
  • Sacharidy 51 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 1178 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 50 g
  • Cholesterol 25.6 mg
  • Draslík 1247 mg
  • Vláknina 13477.5 mg
  • Vitamín A 13477.5 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 41.1 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vařené brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky, řapíkatý celer pokrájíme na proužky, bílou část jarní cibulky rozkrájíme na kolečka, zelenou část posekáme na jemno, listy salátů a potočnice natrháme na větší kousky, uzený filet ze pstruha krájíme na silnější nudličky.

  • 2

    Do salátové mísy vložíme Lučinu, přidáme bílý jogurt a vyšleháme. Přisypeme brambory, sůl, pepř, řapíkatý celer, jarní cibulku a promícháme. Na talíře rozložíme listy salátů s potočnicí, doprostřed upravíme bramborový salát, povrch ozdobíme nudličkami uzeného pstruha a podáváme.

Komentáře k receptu