Kapr se žampiony a rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 357 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 261 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 106.5 mg
 - Draslík 693.5 mg
 - Vláknina 2726.3 mg
 - Vitamín A 2726.3 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.5 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 24 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté porce kapra osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Pečeme na másle s jemně nakrájenou cibulí.
 - 
                                2
Po vysmahnutí přidáme na plátky nakrájené žampiony, podusíme a zalijeme vínem. Přidáme spařená a oloupaná rajčata, nakrájená na kostičky. Nakonec přidáme česnek utřený se solí a pepřem.
 - 
                                3
Při podávání poléváme porce kapra touto směsí.
 - 
                                4
Podáváme s bramborami.