Hovězí polévka s krupicí a vejcem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 123 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 778 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 33.4 mg
 - Draslík 892.8 mg
 - Vláknina 398.6 mg
 - Vitamín A 398.6 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.3 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do mírně vařícího se hovězího vývaru sypeme pomalu krupici a stále mícháme metlou. Krupici asi 6-8 minut povaříme a potom do polévky za stálého míchání vlijeme rozkvedlaná vejce a necháme je srazit.
 - 
                                2
Nakonec do polévky přidáme polévkové koření a krátce povaříme.
 - 
                                3
Omytou, jemně nakrájenou petrželovou nať vkládáme do polévky při podávání.