Cibulová polévka s pancettou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Pancetta
  • 400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
  • 700 g Cibule
  • 1300 ml Vývar drůbeží
  • 6 ks Bazalka
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 4 polévková lžíce Sýr Parmezán
  • 2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 669 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 1695 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 24 g
  • Cholesterol 14258.2 mg
  • Draslík 519.3 mg
  • Vláknina 8469.8 mg
  • Vitamín A 8469.8 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pancettu nakrájenou na malé kousky dejte do většího hrnce spolu se slaninou a smažte 2 minuty za občasného míchání.

  • 2

    Přidejte olej a cibuli a vše smažte 20 minut dozlatova na slabém plameni.

  • 3

    Přidejte vývar, rajčata, pepř a sůl. Vařte 30 minut za občasného míchání. Před podáváním posypte bazalkou a parmazánem.

Komentáře k receptu