Italská míchaná vejce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 13 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 2 g Máslo čerstvé
  • 10 g Petržel - nať
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 2 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 107 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 199 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 245.9 mg
  • Draslík 135.6 mg
  • Vláknina 1099.8 mg
  • Vitamín A 1099.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.5 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou cibuli drobně nakrájíme, osmahneme v pánvi na rozehřátém másle do zlatova. Vlijeme rozkvedlaná vejce, osolíme, opepříme a za stlého míchání smažíme do krémova.

  • 2

    Vejce přesuneme na jednotlivé talíře, polijeme teplým kečupem, nakonec ozdobíme nasekanou petrželovou natí a podáváme.

Komentáře k receptu