Černé olivy s fenyklem a novým kořením

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Olivy nakládané
  • 500 ml Olej olivový
  • 3 ks Bobkový list
  • 1 polévková lžíce Fenykl
  • 1 polévková lžíce Nové koření celé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1286 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 144 g
  • Sodík 1946 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 67.5 mg
  • Vláknina 8987.3 mg
  • Vitamín A 8987.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 4.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Černé olivy propláchneme a necháme okapat. Potom je navrstvíme do velké kameninové nebo skleněné nádoby a každou vrstvu prosypeme fenyklem a nadrceným novým kořením. Přidáme bobkové listy a přilijeme podle potřeby tolik oleje, aby olivy byly ponořené.

  • 2

    Necháme na chladném místě 3-4 týdny.

Komentáře k receptu