Guláš se zelenými fazolkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Vepřové koleno
  • 10 g Petržel - nať
  • 300 g Skopové maso přední
  • 400 g Fazolové lusky zelené
  • 1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 398 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 277 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 62.7 mg
  • Draslík 607.1 mg
  • Vláknina 9065.5 mg
  • Vitamín A 9065.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24.2 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na větší kostky a opečeme na oleji.

  • 2

    Přidáme jemně nakrájenou cibuli a dusíme, až zesklovatí. Maso osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka.

  • 3

    Fazolky omyjeme, zbavíme vláken, nakrájíme a přidáme k masu.

  • 4

    Připravíme světlou jíšku z mouky a tuku, zahustíme pokrm a necháme zvolna dusit.

  • 5

    Podáváme sypané petrželkou. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře k receptu