Zapékaná treska v jablkách a celeru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 328 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 328 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 106.3 mg
 - Draslík 320.3 mg
 - Vláknina 6691.2 mg
 - Vitamín A 6691.2 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.6 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka a celer oloupeme, omyjeme, nastrouháme nahrubo. Očištěnou cibuli velmi drobně pokrájíme. Vše v míse dobře promícháme.
 - 
                                2
Filé z tresky omyjeme, osušíme, osolíme a posypeme čerstvě pomletým bílým pepřem. V misce rozmícháme smetanu s rajským protlakem a cukrem.
 - 
                                3
Pekáček vytřeme máslem a vyložíme nastrouhanou zeleninou s jablky. Na tuto vrstvu poklademe filé, zalijeme smetanou a dáme do předehřáté trouby péct. Pečeme do zlatova při 220°C přibližně 25 minut.