Bramborové bochánky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 189 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 5 g
- Sodík 383 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 160.7 mg
- Draslík 437.7 mg
- Vláknina 5000 mg
- Vitamín A 5000 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvařené, osolené brambory prolisujeme a spaříme horkým mlékem. Vypracujeme tuhou kaši.
-
2
Do prochladlé kaše vmícháme žloutek, naplníme ji do sáčku s trubičkou a na sádlem vymazaný plech stříkáme malé bochánky. Potřeme je vejcem a upečeme ve středně vyhřáté troubě.