Ananas ve vinném těstíčku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 16 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Mouka pšeničná hladká
  • 130 ml Víno bílé
  • 4 ml Olej rostlinný
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 0.5 ks Cukr vanilka
  • 1 špetka Sůl
  • 4 plátek Kompot ananasový
  • 1 polévková lžíce Cukr moučkový
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 174 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 80 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 61.3 mg
  • Draslík 43.6 mg
  • Vláknina 16 mg
  • Vitamín A 16 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Připravíme těstíčko. V misce smícháme mouku s rozšlehaným vejcem, špetkou soli a vínem. Vymícháme hladké těsto.

  • 2

    Ananas scedíme, necháme okapat, plátky rozpůlíme. Poté je obalíme v mouce a v připraveném těstíčku. Smažíme po obou stranách na rozpáleném oleji.

  • 3

    Ananas servírujeme posypaný moučkovým cukrem s vanilkou.

Komentáře k receptu