Tvarohová majonéza

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 150 g Tvaroh jemný
  • 0.5 kávová lžička Hořčice
  • 0.5 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
  • 1 ks Citrony
  • 1 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 0.0625 l Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 857 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 75 g
  • Sodík 265 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 405.2 mg
  • Draslík 189.8 mg
  • Vláknina 9587 mg
  • Vitamín A 9587 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 77.2 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tvaroh prolisujeme a přidáme žloutek, hořčici, olej a sůl.

  • 2

    Vše dobře utřeme a majonézu ochutíme cukrem, citronovou šťávou a woecesterem.

Komentáře k receptu