Velikonoční salát II

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 ml Bílý jogurt
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 3 ks Rajčata
  • 1 ks Okurka salátová
  • 2 ks Špekáčky
  • 8 ks Vejce slepičí
  • 1 polévková lžíce Citrónová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 326 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 168 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 490.7 mg
  • Draslík 483 mg
  • Vláknina 2756.3 mg
  • Vitamín A 2756.3 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.1 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce (natvrdo uvařená), rajčata, okurku i špekáčky nakrájíme na kolečka, promícháme s jogurtem, dochutíme a necháme vychladit.

Komentáře k receptu