Domácí vlašáček

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Hrášek
  • 250 g Majolka
  • 250 g Okurky nakládané
  • 300 g Salám Gothajský
  • 250 ml Mléko polotučné
  • 0.25 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule červená
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Mouka polohrubá
  • 1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 884 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 83 g
  • Sodík 805 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 131.3 mg
  • Draslík 66.1 mg
  • Vláknina 4993.5 mg
  • Vitamín A 4993.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.6 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V mléce rozšlehaáme mouku a uvaříme kaši. Za občasného míchání necháme vychladnout.

  • 2

    Salám na hrubo nastrouháme, okurky a cibuli nakrájíme najemno, hrášek přecedíme a necháme okapat.

  • 3

    Kaši zředíme majolkou, přidáme salám, cibuli, okurky, hrášek, hořčici, sůl, pepř a necháme v chladničce přes noc rozležet.

Komentáře k receptu