Fazolkový salát s tatarskou omáčkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Fazolové lusky zelené
  • 100 g Salám jemný
  • 200 ml Omáčka tatarská
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 3 ks Hřebíček
  • 1 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 346 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 442 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 55 mg
  • Draslík 264.2 mg
  • Vláknina 5719.5 mg
  • Vitamín A 5719.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18.7 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté a očištěné fazolové lusky uvaříme v osolené vodě spolu se 3 hřebíčky. Uvařené fazolky zchladíme a nakrájíme na menší kousky.

  • 2

    Připravené fazolky promícháme s tatarskou omáčkou a jemně nasekaným koprem. Nakonec vmícháme na nudličky pokrájený salám.

  • 3

    Podáváme jako rychlou večeři s pečivem.

Komentáře k receptu