Mleté biftečky ve slanině

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Maso mleté - mix
  • 150 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 100 ml Mléko polotučné
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 8 plátek Anglická slanina
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 470 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 40 g
  • Sodík 210 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 30.1 mg
  • Draslík 5.1 mg
  • Vláknina 39.8 mg
  • Vitamín A 39.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso osolíme, opepříme a rozmícháme s mlékem. Pak vmícháme sýr a směs necháme v chladu odpočinout.

  • 2

    Utvoříme osm biftečků a každý obalíme plátkem slaniny.

  • 3

    Naskládáme na plech s papírem na pečení a upečeme ve vyhřáté troubě (210°C, cca 30 minut).

Komentáře k receptu