Expresní utopenci Ládi Hrušky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 21 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 30 ml Ocet kvasný lihový
  • 30 ml Olej rostlinný
  • 30 ml Hořčice plnotučná
  • 30 ml Kečup
  • 30 ml Worchester čistě přírodní
  • 30 ml Chilli omáčka
  • 60 ml Voda pitná
  • 2 ks Špekáčky
  • 1 ks Cibule
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 910 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 89 g
  • Sodík 14 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 315.2 mg
  • Vláknina 3820 mg
  • Vitamín A 3820 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.4 mg
  • Vitamín E 2.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Špekáčky nebo párky nakrájíme na kolečka a větší cibuli na půlkolečka.

  • 2

    V malém hrnci smícháme vodu, ocet, olej, hořčici, kečup, worchestrovou omáčku a chilli omáčku a přivedeme k varu. Jakmile se nálev začne vařit, hrnec odstavíme z plotny.

  • 3

    Do zavařovací sklenice vložíme polovinu nakrájených párků a cibule a zalijeme polovinou nálevu. Do sklenice doplníme zbytek párků a hořčice a přelijeme druhou polovinou nálevu.

  • 4

    Sklenici pevně uzavřeme a dáme do chladničky odležet. Pokrm je možné konzumovat ihned po vychladnutí.

Komentáře k receptu