Pikantní bůček

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 110 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 g Vepřový bok
  • 100 g Žampiony čerstvé
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 2 ks Paprika
  • 2 ks Rajčata
  • 1 ks Česnek
  • 1 ks Feferony
  • 2 ks Cibule
  • 2 polévková lžíce Sůl
  • 1 polévková lžíce Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1007 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 100 g
  • Sodík 66 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 135 mg
  • Draslík 617.6 mg
  • Vláknina 3717 mg
  • Vitamín A 3717 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.1 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Bůček nakrájíme na špalíčky, osolíme, opepříme a pečeme do měkka.

  • 2

    Potom přidáme na plátky nakrájený česnek, na nudličky nakrájenou papriku, na kolečka nakrájenou cibuli a rajčata a nasekané žampiony a feferonku.

  • 3

    Zaprášíme mletou paprikou a chvíli ještě zapečeme.

Komentáře k receptu