Pivní sýr v pivním těstíčku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Sýr Romadur 40%
  • 140 g Mouka pšeničná hladká
  • 250 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
  • 200 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 861 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 71 g
  • Sodík 41 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 122.7 mg
  • Draslík 38.9 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 4.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ze 100g mouky, z vejce, soli a piva ušleháme těstíčko.

  • 2

    Sýr nakrájíme na plátky, obalíme ve zbylé mouce a v připraveném těstíčku.

  • 3

    Osmažíme na oleji a ihned podáváme.

Komentáře k receptu