Mladé zelí po polsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Zelí hlávkové bílé
  • 4 polévková lžíce Strouhanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 208 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 257 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 30 mg
  • Draslík 10.2 mg
  • Vláknina 471.4 mg
  • Vitamín A 471.4 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 27.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté hlávky mladého zelí rozpůlíme a uvaříme v osolené vodě ne zcela doměkka. Necháme je na cedníku dobře okapat.

  • 2

    Zelí podáváme polité máslem a posypané nasucho opraženou strouhankou.

Komentáře k receptu