Závitky z debrecínské pečeně s brynzou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 20 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 300 g Sýr Brynza
  • 20 g Strouhanka
  • 200 ml Olej stolní
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 hrst Petržel kudrnka
  • 12 plátek Debrecínská pečeně
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 517 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 49 g
  • Sodík 63 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 141.3 mg
  • Draslík 43.1 mg
  • Vláknina 381 mg
  • Vitamín A 381 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.2 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky debrecínské pečeně naplníme brynzou, svineme a obalíme v klasickém trojobalu. Smažíme na rozpáleném oleji.

  • 2

    Petrželku použijeme na ozdobu.

Komentáře k receptu