Paštikové koření

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 8 g Sůl
  • 1 g Bobkový list
  • 2 g Nové koření celé
  • 3 g Muškátový oříšek
  • 2 g Tymián sušený
  • 2 g Zázvor celý
  • 2 g Bazalka
  • 3 g Hřebíček
  • 3 g Pepř černý celý
  • 2 g Muškátový květ
  • 2 g Saturejka
  • 3 g Česnek sušený
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 7 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 312 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 20.5 mg
  • Vláknina 1108 mg
  • Vitamín A 1108 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Koření umeleme ve strojku na koření, nemáme-li ho, vypomůžeme si očištěným mlýnkem na kávu.

  • 2

    Všechno koření nasypeme do mlýnku, uzavřeme a meleme nejméně 4 - 5 minut. Koření musí být rozemleté na prášek. Poté je nasypeme do suchých čistých skleniček, dobře uzavřeme, aby nevyprchalo aroma, uchováváme v temnu.

Komentáře k receptu