Paštika vepřová zavařená
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 423 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 36 g
- Sodík 647 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 233.4 mg
- Draslík 364 mg
- Vláknina 398.3 mg
- Vitamín A 398.3 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso, slaninu a játra umeleme na masovém strojku, osolíme, opepříme, přidáme kari koření, znovu umeleme. Nakonec přimícháme vejce. Masovou směsí naplníme čisté zavařovací skleničky, uzavřeme víčky a zavařujeme ve větším hrnci na bodu varu nejméně 2 hodiny.
-
2
Sklenice s paštikou necháme vychladnout, skladujeme v chladnu a temnu.