Nádivka z telecího masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 824 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 4535 mg
 - Bílkoviny 117 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 490 mg
 - Draslík 1755.2 mg
 - Vláknina 159 mg
 - Vitamín A 159 mg
 - Vitamín B6 2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 154.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso zbavíme šlach, nakrájíme na kousky a umeleme.
 - 
                                2
Žloutky oddělíme od bílků a maso s ostatními přísadami ještě jednou umeleme. Vše osolíme, opepříme a prolisujeme přes síto. Získáme tak jemnou, kompaktní hmotu.