Ztracená vejce jako ragú
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 350 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 141 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 245.3 mg
 - Draslík 116.4 mg
 - Vláknina 5415.8 mg
 - Vitamín A 5415.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.7 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli oloupeme, pokrájíme na kolečka a rozebereme na jednotlivá kolečka.
 - 
                                2
Cibuli orestujeme na rozpáleném oleji, necháme zezlátnout, poté podlijeme vínem.
 - 
                                3
Osolíme a opepříme, přilijeme citrónovou šťávu a ocet.
 - 
                                4
Vaříme do odpaření vína.
 - 
                                5
Vejce vyklepneme po jednom do hrnečku a osmažíme ve vysoké vrstvě oleje.
 - 
                                6
Restovanou cibuli přendáme na talíř, navrch položíme vejce a ozdobíme posekanou petrželí.