Irské nakládané maso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 291 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 369 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 71.3 mg
 - Draslík 1134.4 mg
 - Vláknina 13628.8 mg
 - Vitamín A 13628.8 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 62.4 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli a oškrábané brambory nakrájíme na kolečka. Očištěné hlávkové zelí nakrájíme na nudličky.
 - 
                                2
Do vhodné nádoby urovnáme ve vrstvách maso, cibuli, brambory a zelí. Každou vrstvu osolíme a opepříme. Nakonec vše zalijeme vývarem.
 - 
                                3
Nádobu přiklopíme a pokrm vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 10-15 minut.