Směs masa na rožni

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Játra vepřová
  • 100 g Vepřový bok uzený
  • 100 g Hovězí svíčková
  • 100 g Vepřové ledvinky
  • 60 g Olej stolní
  • 100 g Skopová kýta
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 326 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 606 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 185.7 mg
  • Draslík 343 mg
  • Vláknina 889.8 mg
  • Vitamín A 889.8 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.5 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na malé plátky a očištěné ledvinky rozpůlíme. Plátky osolíme, opepříme a napícháme na jehly střídavě s kolečky cibule. Jehly položíme přes okraj pekáče s olejem nebo je položíme na rošt.

  • 2

    Pekáč dáme do trouby a během rožnění maso často poléváme.

  • 3

    Podáváme na jehlách.

Komentáře k receptu