Broskev zapečená s vdolečkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 387 kcal
 - Sacharidy 63 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 1 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 36 g
 - Cholesterol 24.2 mg
 - Draslík 392.9 mg
 - Vláknina 7705.8 mg
 - Vitamín A 7705.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.9 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Broskve spaříme a oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, ve větší míse obalíme v mouce a cukru. Lžící přendáme broskve do 4 zapékacích misek.
 - 
                                2
Mouku smícháme s cukrem, práškem do pečiva, máslem a smetanou. Vytvoříme tuhé těsto, které vyválíme na plát silný 2 cm. Tvořítkem vykrojíme 4 kolečka o průměru 5 mm, menší než zapékací miska. Kolečka položíme na broskve a lehce je potřeme smetanou. Misky dáme na plech, pečeme v předehřáté troubě na 200°C asi 15 - 20 minut.
 - 
                                3