Marinovaný čerstvý losos jako překrm
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 192 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 102 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 78 mg
 - Draslík 509.3 mg
 - Vláknina 468 mg
 - Vitamín A 468 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.7 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Lososa nakrájíme na tenké plátky - asi tak, jako kupujeme plátky uzeného lososa.
 - 
                                2
Zázvor nastrouháme. Smícháme ho s vinným octem a rýžovým octem a zakápneme sezamovým olejem.
 - 
                                3
Do této marinády dáme plátky lososa.
 - 
                                4
Necháme marinovat aspoň 3 hodiny.
 - 
                                5
Podáváme posypané nasekanou jarní cibulkou.