Květákový popkorn
Suroviny
- 7 g Kajenský pepř
 - 1 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 1 kávová lžička Provensálské koření
 - 1 kávová lžička Česnek sušený
 - 1 kávová lžička Cibule sušená
 - 1 kávová lžička Sůl mořská
 - 2 ks Květák
 - 2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
 - 2 polévková lžíce Droždí lahůdkové
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 160 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 642 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1521.4 mg
 - Vláknina 20407.5 mg
 - Vitamín A 20407.5 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 241.9 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Květák nakrájíme na malinkaté růžičky. Pořádně ho promícháme s olivovým olejem, poté s lahůdkovým droždím smíchaným s veškerým kořením.
 - 
                                2
Růžičky naskládáme na plech a pečeme 15 minut na 200 °C.