Grilované peckovice s medem a ovocnou šlehačkou II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 309 kcal
 - Sacharidy 79 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 4 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 69 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 881 mg
 - Vláknina 16406 mg
 - Vitamín A 16406 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 42 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z citronu nastrouháme kůru. Bylinky nasekáme najemno. Vše smícháme s medem (jednu lžíci si necháme do šlehačky) a semínky z vaniky.
 - 
                                2
Broskve a nektarinky rozpůlíme, vyjmeme pecku a namočíme je do medové směsi. Grilujeme do zlatova. Trvá to tak 3-4 minuty. Poté je dáme stranou a necháme odpočívat.
 - 
                                3
Na šlehačku smícháme řecký jogurt, zbylý med, strouhané banány a zázvor a vše pořádně promícháme.
 - 
                                4
Grilované peckovice podáváme se šlehačkou a posypeme je müsli.