Karamelizovaná růžičková kapusta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 47 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 65 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 12.1 mg
 - Vláknina 7800 mg
 - Vitamín A 7800 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Růžičkovou kapustu očistíme a dusíme 7 minut skoro doměkka. Poté je přepůlíme na polovinu a osolíme.
 - 
                                2
Olivový olej rozpálíme v hluboké pánvi. Přidáme kapustu řezem dolů a 5 minut smažíme dohněda. Poté je otočíme a ještě 3 minuty smažíme.
 - 
                                3
Dáme je na servírovací talíř a zalijeme je šťávou z citronu.
 - 
                                4
Podáváme.