Punč s whisky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 5 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 150 ml Voda pitná
  • 20 ml Whisky
  • 2 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 kávová lžička Hřebíček
  • 1 ks Citrony
  • 1 špetka Skořice mletá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 131 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 14 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 26 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 168.2 mg
  • Vláknina 10927.3 mg
  • Vitamín A 10927.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 78.6 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ve skleničkce na nožce smícháme cukr a skořici. Do půlky kolečka citronu pak vložíme hřebíček a přidáme do skleničky. Na závěr přilijeme whisky a zalijeme vařící vodou.

Komentáře k receptu