Berlínská játra
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 268 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 327 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 452.5 mg
 - Draslík 555.2 mg
 - Vláknina 4127.8 mg
 - Vitamín A 4127.8 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 44.9 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 36 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěná játra omyjeme, osušíme a posypeme směsí mouky, soli a pepře.
 - 
                                2
Na pánvi rozehřejeme máslo a játra na něm osmažíme po obou stranách.
 - 
                                3
Na jiné pánvi rozehřejeme dvě lžíce oleje a dozlatova osmahneme oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli. Vyjmeme z pánve, přilijeme zbylý olej a podusíme na něm oloupané, na plátky nakrájené jablko.
 - 
                                4
Játra upravíme na talíře a podáváme s cibulí a jablečnými plátky.