Bramboráky od Rýna

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 2 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 kg Brambory
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 206 kcal
  • Sacharidy 36 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 126 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 36 g
  • Cholesterol 122.7 mg
  • Draslík 1144.4 mg
  • Vláknina 14200 mg
  • Vitamín A 14200 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 32.2 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory oloupeme a nastrouháme na jemno cibuli také. Promícháme, přidáme vejce a osolíme.

  • 2

    Plech vyložíme pečícím papírem a lžící tvoříme placičky. Pečeme v předehřáté troubě z každé strany celkem asi 25 minut do křupava.

  • 3

    Podáváme nasladko nebo jako přílohu k masům.

Komentáře k receptu