Bramborová polévka s hovězím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 217 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 318 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 45.9 mg
 - Draslík 537.4 mg
 - Vláknina 5199.8 mg
 - Vitamín A 5199.8 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.2 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí maso nakrájíme na kostky a 1 hodinu vaříme.
 - 
                                2
Přidáme na kostky nakrájené brambory, sůl a vaříme, až je maso měkké. Potom přidáme na kostičky nakrájenou a na tuku osmaženou kořenovou zeleninu, sůl, pepř a sekanou petrželku. Polévku povaříme do změknutí zeleniny.