Brambory s rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 938 kcal
 - Sacharidy 180 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 669 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 180 g
 - Cholesterol 15 mg
 - Draslík 6112.9 mg
 - Vláknina 72849.8 mg
 - Vitamín A 72849.8 mg
 - Vitamín B6 3.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 179.6 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 59.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli oloupeme, nakrájíme a krátce ji podusíme na másle. Přidáme oloupaná rajčata nakrájená na větší kousky, vývar a okořeníme.
 - 
                                2
Brambory povaříme ve slupce asi 10 minut, oloupeme a nakrájíme na tlustší plátky. Přidáme je do rajčat a společně dusíme doměkka.
 - 
                                3
Před podáváním pokrm posypeme sekanou petrželovou natí.