Salcburský kapr

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Kapr obecný
  • 300 g Kukuřice cukrová nakládaná
  • 30 g Cibule
  • 50 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 2 dl Vývar rybí
  • 0.2 dl Olej stolní
  • 3 polévková lžíce Kečup ostrý
  • 1 polévková lžíce Sherry brandy
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 357 kcal
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 436 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 101.8 mg
  • Draslík 682.4 mg
  • Vláknina 3779.5 mg
  • Vitamín A 3779.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.3 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěného kapra nakrájíme na podkůvky, zastříkneme sherry, osolíme a zaprášíme moukou. Připravené porce upečeme na oleji.

  • 2

    Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli, kečup, vývar, kukuřici bez nálevu a mletou papriku. Vše chvíli povaříme, podle chuti přisolíme a s upečenou rybou podáváme.

Komentáře k receptu