Hovězí s česnekem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 200 g Hovězí maso zadní
  • 20 g Olej rostlinný
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 stroužek Česnek
  • 800 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 305 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 16173 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 58 mg
  • Draslík 188 mg
  • Vláknina 4529.5 mg
  • Vitamín A 4529.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.5 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme naklepané opepřené a osolené plátky masa, opečeme, podlijeme vodou a podusíme doměkka.

  • 2

    Hotové maso vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, zalijeme vodou a ještě povaříme.

  • 3

    Ochutíme třeným česnekem a podle chuti dosolíme. Maso vložíme do omáčky a ohřejeme.

Komentáře k receptu