Řezy s tuňákem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 388 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 109 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 212.6 mg
 - Draslík 115.2 mg
 - Vláknina 1869.9 mg
 - Vitamín A 1869.9 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.1 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Listové těsto rozdělíme na dva díly. Z každého dílu vyválíme plát 3 mm vysoký. První položíme opatrně na plech.
 - 
                                2
Otevřeme konzervu tuňáka v oleji, olej slijeme a tuňáka vyklopíme do větší misky. Přidáme k němu 2 žloutky, nadrobno nakrájená 4 uvařená vejce, smetanu, sůl podle chuti a pepř. Vše dobře zamícháme.
 - 
                                3
Ze dvou bílků ušleháme tuhý sníh a lehce ho vmícháme do směsi s tuňákem. Směs vyklopíme na první plát listového těsta, rovnoměrně rozetřeme a zakryjeme druhým plátem těsta. Okraje obou plátů těsta k sobě dobře přitiskneme.
 - 
                                4
Povrch na několika místech propícháme vidličkou a dáme do vyhřáté trouby. Pečeme asi 30 minut při 200 °C.