Rybí kotlety po anglicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 819 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 67 g
 - Sodík 450 mg
 - Bílkoviny 46 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 113.5 mg
 - Draslík 1020.1 mg
 - Vláknina 1597.8 mg
 - Vitamín A 1597.8 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.3 mg
 - Vitamín E 6.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 20.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou kořenovou zeleninu nastrouháme a chvíli podusíme v kastrolu na másle. Podle chuti osolíme, opepříme a přidáme sardelovou pastu.
 - 
                                2
Omyté a osušené porce tresky osolíme a necháme krátce odležet. Potom je potřeme podušenou zeleninou a obalíme ve strouhance.
 - 
                                3
Připravené rybí kotlety smažíme na oleji na pánvi dozlatova.
 - 
                                4
Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo bramborová kaše.