Krevety teriyaki
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 236 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 5 g
- Sodík 190 mg
- Bílkoviny 60 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 262.5 mg
- Draslík 35.3 mg
- Vláknina 427.5 mg
- Vitamín A 427.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.5 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Krevety omyjeme, zbavíme ocásků a tmavých střívek. Česnek oloupeme a utřeme na jemno. Smícháme s cukrem, sójovou omáčkou, zázvorem, octem a protlakem. 
- 
                                2Do vzniklé marinády naložíme krevety na 60 minut. 
- 
                                3Marinované krevety napícháme na namočené bambusové jehly a grilujeme do zezlátnutí. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        