Pakambala vařená v páře
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1600 kcal
 - Sacharidy 220 g
 - Tuky 36 g
 - Sodík 353 mg
 - Bílkoviny 97 g
 - Uhlovodany 220 g
 - Cholesterol 12 mg
 - Draslík 1127.9 mg
 - Vláknina 4483.6 mg
 - Vitamín A 4483.6 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 41.7 mg
 - Vitamín E 2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 15.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Filé opláchneme pod vodou a osušíme. Opepříme, zakapeme vermutem a necháme v chladu alespoň hodinu odležet.
 - 
                                2
Šalotky oloupeme a nakrájíme na kostičky. V pánvi rozehřejeme polovinu másla a na něm podusíme šalotku.
 - 
                                3
Na pařák vložíme špenátové listy a podušenou šalotku. Osolíme a přidáme muškátový oříšek.
 - 
                                4
Do většího hrnce vlijeme vodu. Osolíme ji a přivedeme k varu, poté do hrnce vložíme pařák. Vaříme špenát v páře 3 minuty, poté na něj naskládáme rybí filé a na plátky nakrájený zbytek másla. Vaříme 4 minuty.