Nadívaná cibule

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 6 g Sůl
  • 4 g Pepř černý mletý
  • 60 g Sádlo škvařené
  • 200 g Tvarůžky olomoucké malé
  • 8 ks Cibule
  • 1 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 380 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 614 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 93.4 mg
  • Draslík 326.4 mg
  • Vláknina 7330 mg
  • Vitamín A 7330 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupané větší cibule uvaříme ve slané vodě do poloměkka, vyjmeme a necháme okapat. Seřízneme vršky a vhodným nástrojem opatrně vydlaběme vnitřní vrstvy, aby zůstal pevný vnější obal. Vydlabané vnitřky promícháme s nastrouhanými tvarůžky, vejcem, pepřem a solí a směsí naplníme duté cibule. Naskládáme do sádlem vymazaného pekáče, posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme ve středně vyhřáté troubě.

Komentáře k receptu