Tatarák bezmasý
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 501 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 17 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 370.2 mg
 - Draslík 129.1 mg
 - Vláknina 2448 mg
 - Vitamín A 2448 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.4 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vidličkou rozmačkáme tvarůžky a promícháme je s máslem a žloutky.
 - 
                                2
Přidáme oloupanou, najemno nakrájenou cibuli a mletou papriku.
 - 
                                3
Vše dobře promícháme a upravíme do tvaru tataráků.