Jemný salát z červené řepy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 88 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 179 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 9.8 mg
 - Draslík 289.8 mg
 - Vláknina 5520 mg
 - Vitamín A 5520 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.4 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou červenou řepu uvaříme a spolu s celerem nastrouháme na jemném struhadle.
 - 
                                2
Přidáme na kostičky nakrájené jablko, osolíme, zakapeme octem a podle chuti osladíme.
 - 
                                3
Nakonec do salátu přidáme sladkou smetanu.