Rybí hamburgery

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Kapr obecný
  • 50 g Cibule
  • 8 krajíc Veka tuková
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.2 dl Olej stolní
  • 5 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 270 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 268 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 101.8 mg
  • Draslík 517.8 mg
  • Vláknina 425 mg
  • Vitamín A 425 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.3 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kapří maso zbavené kůže a kostí nakrájíme na tenké medailonky, osolíme a upečeme v rozpáleném oleji.

  • 2

    Krajíčky veky potřeme kečupem, položíme na ně medailonek, pokapeme kečupem a posypeme drobně nakrájenou cibulí.

  • 3

    Pokrm dáme na chvíli prohřát do trouby.

Komentáře k receptu