Sendvič s tuňákem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 120 g Tuňák v oleji
  • 2 krajíc Chléb pšeničný (bílý)
  • 0.5 ks Rajčata
  • 1 špetka Bazalka
  • 1 polévková lžíce Cibule
  • 4 polévková lžíce Majonéza
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 750 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 66 g
  • Sodík 426 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 21.6 mg
  • Draslík 371.8 mg
  • Vláknina 1431.2 mg
  • Vitamín A 1431.2 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.9 mg
  • Vitamín E 8.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z konzervy tuňáka slejeme veškerou tekutinu a maso vsypeme do misky. Krajíce po jedné straně pomažeme majonézou. Zbylou majonézu přidáme do misky s masem a vidličkou rozmícháme.

  • 2

    Tuňákovou směs navršíme na jeden krajíc potřený majonézou, dále obložíme plátky rajčete, posypeme cibulí nakrájenou nadrobno a ochutíme špetkou sušené bazalky. Přiklopíme druhým krajícem a opatrně rozkrojíme na čtyři díly.

Komentáře k receptu