Pastýřské kotlety

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Slanina vepřová
  • 100 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Cibulka jarní
  • 4 ks Vepřové kotlety
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 354 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 258 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 78.4 mg
  • Draslík 418.9 mg
  • Vláknina 1123.8 mg
  • Vitamín A 1123.8 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.7 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kotlety omyjeme a do každé prořízneme nožem kapsu. Mírně je naklepeme, osolíme a opepříme. Kapsu naplníme rozdrobeným ovčím sýrem smíchaným s kostičkami slaniny a nasekanou jarní cibulkou. Kotlety sepneme jehlou.

  • 2

    Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, osmahneme na oleji, přidáme kotlety a dusíme doměkka. Podáváme přelité výpekem.

Komentáře k receptu