Rýžový vanilkový pudink
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 323 kcal
 - Sacharidy 54 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 108 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 45 g
 - Cholesterol 24.8 mg
 - Draslík 25.5 mg
 - Vláknina 1825 mg
 - Vitamín A 1825 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z 1/2l mléka, rýže, másla a soli uvaříme kaši.
 - 
                                2
Ze zbylého mléka, cukru, vanilkového cukru a pudinkového prášku uvaříme pudink.
 - 
                                3
Ještě za tepla obojí promícháme, nalijeme do misek a necháme vychladnout.
 - 
                                4
Před podáváním můžeme pudink ozdobit čerstvým nebo kompotovaným ovocem.