Rybí rizoto

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Hrášek
  • 300 g Kapr obecný
  • 80 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 600 g Rýže jasmínová
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Kmín drcený
  • 1 kávová lžička Pepř bílý
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Muškátový oříšek
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 674 kcal
  • Sacharidy 109 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 497 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 109 g
  • Cholesterol 66.2 mg
  • Draslík 1014 mg
  • Vláknina 32204.7 mg
  • Vitamín A 32204.7 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18.2 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvařené rybí maso zbavíme kostí a natrháme na malé kousky.

  • 2

    Na pánvi s olejem osmahneme cibulku a přimícháme připravenou rybu, hrášek, uvařenou rýži, sýr, muškátový oříšek, sůl, pepř a kmín.

  • 3

    Vše krátce osmažíme a můžeme servírovat.

Komentáře k receptu